Hösttrender 2020 – Stor guide

Nu glider vi sakta in i september och kommande höstmånaderna! En tid med hög mysfaktor, stickade tröjor, tända ljus och genast byts det somriga beach-håret byts ut mot ett nyklippt fräscht hår och med mjuka färger. En gemensam nämnare för denna höst är att frisyrerna har hämtat sin inspiration från  70-90-talet. Vi ger dig det senaste vad som gäller i höst, så gör dig redo!

Stort lockigt hår

Bildkälla: Pinterest

Vi ÄLSKAR lockiga hår, vi har sett många lockiga trender under de senaste åren men nu längtar vi tillbaka till dom fluffiga mindre lockarna. Har du lyxen att ha naturliga lockar? Krama upp dom rejält med massa fukt och fuktkräm. För dig som inte har det naturligt, så använd gärna en smalare locktång över hela håret och krama sedan upp håret med fukt. Du kommer glänsa!

Välklippt hår

Bildkälla: Pinterest

Sommaren lämnar inte bara med sig solkyssta slingor, brunbrända ben och ett och annat myggbett utan nu behöver håret få extra kärlek och omsorg. Hösten siar om att ha ett välklippt och välmående hår.

Kort kort

Bildkälla: Pinterest

Vi älskar även korta hår, tjej som kille. I höst vill vi se ännu mer korta hår, frisyrer som tar fram de vackra ansiktsdragen hos dig.

Varmare toner

Bildkälla: Pinterest

Tänk honung, strawberry blonde, karamell och kanel, det är mjuka och softa färger som går hem nu när höstmyset kommer. Detta passar perfekt till dig med varmare hudton.

Blocktrend

Bildkälla: Pinterest

Den naturliga balayage med mjuka kontraster och övergångar övergår allt mer till lite starkare kontraster eller ton i ton i mer blockpartier. För den lite mer vågade, färga gärna in blockpartiet i lite mer färg för att skapa ännu mer kontrast. Superhäftigt!

Moneypiece

Bildkälla: Pinterest

Håren där nyanserna i håret går ton i ton, i en mjukare balayage eller i en helfärg men gärna i varma, mjuka toner som koppar brunt och vanilj. Vi vill placera en ”moneypiece”, en teknik där slingorna läggs runt ansiktet och därmed det viktigaste partiet av håret. Denna kombo av nyanser ger en naturlig look som passar vem som helst.Välkommen in till oss & bli höstfin!

Vi finns på Burgårdsgatan 15 i Göteborg.

Samtliga bilder är hämtade från: Pinterest

share