Så näringsboostar du torrt och slitet hår efter sommaren

Efter sol, salta bad och långa lata dagar på stranden är det dags att komma tillbaka till vardagen igen och det gäller även ditt hår. Frisörerna Johanna Larsson och Johanna Nordblom på Studio Denique vet hur du får liv i ditt sommarslitna hår och ger sina bästa tips för att ge håret lite extra kärlek.

– Den vanligaste frågan som vi får nu direkt efter semestrarna är vilka produkter som kan ge liv åt ett livlöst hår, berättar Johanna Larsson medan hon fyller på med produkter på hyllorna.

Johanna Nordblom fortsätter: – Givetvis är ett bra shampoo och balsam alltid bra att investera i, men just nu under denna period är det lite extra viktigt att näringsboosta håret. 

J & J tipsar om:

Kérastase Nutritive-serien

Kérastase Nutritive-serien

Denna lyxiga fuktgivande serie från Kérastase ger håret näring, samtidigt som det skyddar hårfibrerna och gör håret mjukt, smidigt. lättkammat och glänsande. Produkterna innehåller glukos och proteiner som ger håret optimal näring från rot till topp.

Kérastase Elixir Ultime, Serum & hårolja

Kérastase Elixir Ultime, Serum & hårolja

En mångsidig olja som kan användas både före och efter styling, ger håret en fantastisk glans, näring, återfuktar och innehåller värmeskydd.

Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Förskönande och vårdande nattserum för torrt hår. Vårdande och reparerande effekt för silkeslent morgonhår: mjukt, lätt att styla och skyddat. Applicera i torrt eller fuktigt hår innan läggdags. Givetvis finns samtliga produkter som tipsas om på salongen på Burgårdsgatan 15 i Göteborg.

Varmt välkomna in så hjälper vi dig.

Johanna Larsson & Johanna Nordblom
share