Här får du höstens hetaste trender

Dags för en förändring? Redo för att klippa den där luggen? eller kanske vill prova på något helt nytt? Johanna Nordblom från Studio Denique har listat höstens hetaste trender, frisyrer och färg.

– Nu till hösten ser vi att det är de kortare håren som slutar vid hakan eller strax över axlarna trendar. Luggen kommer också tillbaka mer och mer allt från riktigt korta till trendiga gardinluggar i alla längder, berättar Johanna som även har reflekterat att allt fler kunder kommer in och ger dem fria händer när det kommer till frisyrer och färg.

– Att får skapa och ta fram den allra bästa kombinationen för just en individ samtidigt få kunden att känna sig bekväm och förstärka sin egen stil, det är då man inser att man har världens bästa jobb, fortsätter Johanna.

Höstens trender 2019

Luggen

Gardinluggen är tillbaka för att stanna men vill du pricka in trenden riktigt skall du satsa på den kortare luggen.

Höstens trend: kort lugg

Warm honey

Varma, ljusbruna slingor i bruna hår kommer starkt till hösten. Härliga slingor i honungsblont som skiftar i koppar och guld är perfekt i bruna hårsvall.

Höstens trend: Warm Honey

Höstens trend: Warm Honey

Dirty blond

Vill du förändra ditt sommarblonda hår till mer höstigt, så passar Dirty blond dig. Dirty blond dämpar det blonda håret till softare färg. Har du däremot ett mörkare hår och vill bli  ljusare så är denna färg helt perfekt även för dig.

Höstens trend: Dirty Blond

Jet black

Något som gör en efterlängtad entré och stark comeback är det kolsvarta håret. Passar dig som vill vara färgstark med tydliga och skarpa linjer.

Höstens trend: Jet Black

Coral Pink

Den rosa trenden som tog våren med storm fortsätter men nu fast med en liten twist, Coral Pink lutar mer åt det varmare hållet och med lite mer oranga-färgtoner i så blir det en läcker korallfärg.

Höstens trend: Coral Pink

Höstens trend: Coral Pink

Icy blond

Den vita trenden fortsätter också men nu vill vi ha den lite mer naturlig, klar och pudrig! Det nya i höst är att det går från gråa undertoner till ha en mer ljusblå underton.

Höstens trend: Icy Blond

Shades of red

Höstens mest höstiga trend är liksom de färgsprakande löven på träden, nu välkomnar vi mer varma toner i håret allt från koppar till mustiga röda toner.

Höstens trend: Shades of red

Höstens trend: Shades of red

Samtliga inspirationsbilder är hämtade från PinterestLåt oss göra dig redo för hösten!

Vi finns på Burgårdsgatan 15 i Göteborg.

Varmt välkomna in så hjälper vi dig.

Johanna Larsson & Johanna Nordblom
share