Sök
Stäng denna sökruta.

Höstens ”Must have” håraccessoarer

Hösten 2019 är här och nu får du det hetaste ”Must have” och vad det är värt att ha koll på. Studio Denique ger dig trendrapporten du behöver.

Med håraccessoarer kan du få vilken tråkig dag som helst att stylas upp med enkla medel. Tänk dig en enkel outfit, boots och en höstkappa med en slarvig tofs med en scarf runt. Hur snyggt är inte det?

Scarfen

Hårspännena fortsätter att vara populära även i höst men nu med mottot ”More is more”, extra trendigt är det att kombinera olika spännen att bygga små egna kreationer. Så låt din kreativitet blomstra!

Hårspänne pärlor

Pärlor, pärlor och åter pärlor, är det inte i form av spännen så är det helrätt att ha det i diadem i alla dess storlekar.

Diadem pärlor

Diadem i olika former är något som pryder många huvuden så här års, men nu är ett nytt material här för att stanna, nämligen kedjan. En lite mer tuffare framtoning som skapar attityd.

Diadem kedja

Den traditionella krokodilklämman har äntligen hittat tillbaka, denna praktiska håraccessoar som har räddat många situationer genom åren, nu är klämman mer inne än någonsin.

Hårklämma

Bilderna kommer från Pinterest

Tips på inköpsställenLåt oss göra dig redo för hösten!

Vi finns på Burgårdsgatan 15 i Göteborg.

Varmt välkomna in så hjälper vi dig.

Johanna Larsson & Johanna Nordblom
share