VAD FINNS I FRISÖRERNAS BADRUMSSKÅP?

Vad finns i frisörernas badrumsskåp?

Visst är det väl lite spännande att titta efter vad andra har i sina badrumsskåp? Vi har gjort en djupdykning i experternas badrumsskåp för att se efter vilka deras favoriter är, vad som alltid måste finnas och hur deras hårrutiner ser ut.

– I mitt badrumsskåp finns alltid bra håroljor! Favoriterna just nu är Kérastase hårolja och Luxe Oil från Wella som jag har i skåpet just nu, berättar Johanna när hon öppnar dörren till toaletten. Frottéhanddukarna ligger prydligt på en hylla och Johanna visar glatt upp innehållet i sitt badrumsskåp, innan hon fortsätter: – Innehållet i ett badrumsskåp säger en hel del om en, tur att jag städade det häromdagen, säger hon och ler med hela ansiktet och visst kan man se att Johanna arbetar som frisör.


– Något jag heller inte hade kunnat klara mig utan är en bra silverinpackning,  just nu är jag helt såld på den i Blonde absolu-serien från Kérastase , känner mig som nyfärgad varje gång efter jag använt den, då man sällan som frisör har tid att ta hand om sitt egna hår, då är dessa nödlösningar toppen, avslutar hon och sätter upp håret i en slarvig knut.

– Jag gillar mitt hår bäst när det är naturligt, därför finns det inte så mycket stylingprodukter i mitt skåp. Under åren har jag samlat på mig produkter men det är mina hyllvärmare, men har inte riktigt hjärta att bara slänga dem.

R&Co dry shampoo, den stora favoriten

Hur ser din hårrutin ut?

– Något jag borde göra mer sällan är att tvätta håret, blir att jag gör det varannan dag, vilket är för ofta! Men just nu finns det så många spännande nya märken som jag vill testa så det blir lätt att man tvättar någon gång för mycket, säger Johanna Nordblom när vi välkomnas in till henne.

– Just nu använder jag shampoo och balsam från Nine Yards men går oftast tillbaka till Densifique från Kérastase för det passar mitt hår bäst. Jag använder alltid någon av Thermiquerna från samma märke efter tvätt för att få fukt och värmeskydd. En gång i veckan kör jag också Kérastase silverinpackning.

Vad måste alltid finnas i ditt badrumsskåp?

– Ett måste i mitt badrumsskåp är torrschampo, jag kan inte leva utan torrschampo, känner mig nästintill tom om jag inte har ett. Favoriten är R&Co dry shampoo! Så himla bra, det kan jag verkligen rekommendera alla som inte funnit något som de fastnat för.

Avslutningsvis Johanna, brukar du tjuvtitta i dina vänners badrumsskåp?
– Säger pass på den frågan! 


Låt oss göra dig redo för hösten!

Vi finns på Burgårdsgatan 15 i Göteborg.

Varmt välkomna in så hjälper vi dig.

Kontakta Studio Denique
Johanna Larsson & Johanna Nordblom
2019-09-10T16:22:22+00:00