Sök
Stäng denna sökruta.

Olaplex – så fungerar det

Vad är hemligheten bakom Olaplex och denna unika behandlingsform? Och varför tycker frisörerna Johanna & Johanna att Olaplex No3 ger pricken över i:et? I denna artikel får du reda på allt.

”Olaplex har gjort mitt jobb mycket bättre! Då jag tidigare blivit begränsad i att göra vissa färgbehandlingar på kunder på grund utav att håret haft en dålig kvalité, så kan jag få större möjligheter i mitt arbete. Och kunderna kommer även tillbaka med bättre hårkvalité efter använt Olaplex regelbundet efter besöket” säger Johanna Larsson.

Vad är Olaplex?

Olaplex är en produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar och färgförändringar. Vårt hår är ständigt utsatt för påfrestningar och slitage från vår omvärld, men det finns hjälp att få! Den patenterade aktiva ingrediensen i Olaplex produkter lagar och skyddar ditt hår på salongen och i hemmet mellan salongsbehandlingarna.

Hur fungerar det?

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Den baseras på en patenterad uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbindningarna i håret. Olaplex har ingredienser som motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbindningarna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Den förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Olaplex gör färgresultatet ännu mer fantastiskt eftersom det är en helt ny sorts kemi som efter varje användning gör håret starkare och i bättre skick!

När behöver ditt hår Olaplex?

Om du går på salong och:

  • Färgar ditt hår
  • Bleker ditt hår
  • Permanentar håret
  • Använder plattång på salongen eller hemma
  • Fönar ditt hår
  • Eller om du upplever ditt hår som slitet eller skört

Så kan du använda Olaplex No3 hemma

Olaplex Hair Perfector No3 är en intensiv hårinpackning med minst 10 minuters verkningstid, en gång per vecka i handdukstorrt hår. För bästa effekt bör håret vara rent före applicering. Efter behandlingen tvättas produkten ur med schampo och använd med fördel även återfuktande balsam/inpackning. Ett tips är att använda produkten under minst 20 minuter och gärna över natten.

Vi har Olaplex Hair Perfector No3 på salongen, pris: 249 kronorLåt oss göra dig redo för hösten!

Vi finns på Burgårdsgatan 15 i Göteborg.

Varmt välkomna in så hjälper vi dig.

Olaplex Hair Perfector No3

Pris: 249 kronor

För beställning,

ring oss på 031-16 22 38

share