Vårens trender 2020

Vi listar frisyrer som är allra hetast i vår – här finns något som passar alla

Ponnytail, vårens mest populära trend som underlättar för dig som du vaknar och ska snabbt iväg till jobbet, kollar på håret och suckar. Sätt upp en höga hästsvans, ha den bussig eller riktigt tajt och du är så redo.

Styla med: Bussig hästsvans: föna med One och använd Ballon i torrt hår.  Stram hästsvans: föna med Mood swing, använd Trophy i torrt hår.

Curly! Tro det eller ej men permanenten gör comeback och allra helst på män nu under våren. Vem tycker inte en kille med lockigt hår med välklippta sidor är sexiga? Medans kvinnornas frisyrer blir skarpare ser vi nu mer mjukare och rundare frisyrer på männen!

Styla med: Krama upp lockarna med Rodeo Star i blött hår och ta i Mannequin i torrt!

Pixien, den riktigt korta frisyren är nu hetare än någonsin. Tänk pojkaktig, hårdare kanter som lyfter fram den vackra självständiga kvinnan. Även den utväxta pixien är riktigt snygg.

Styla med: Rockaway i blött hår och avsluta med Sand Castle.

Boben, den klassiska frisyren som vi aldrig lär trötta på. I vår ser vi gärna den lite kortare och för den lite mer vågade är det väldigt snyggt med en mer intensiv färg.

Styla med: Föna håret med High drive, använd Ballon i torrt hår.

Wetlooken, har vi redan sett en hel del men nu vill vi se den ännu mer till båda vardags som till fest.

Styla med:  Antingen Neon lights vid en lite mer bussig wetlook eller Motorcycle vid ett ännu mer slickat resultat. Avsluta med Vicious hairspray.

Colorbomb, vi har sett allt mer färg senaste åren men nu vill vi ha dom ännu mer intensiva. Vi ser gärna håren i grönt, gult, blått, orange och lila! Använd: Infuse my colour shampoo för att bevara färgen!

Samtliga ovan nämnda produkter är från R&Co och självklart har vi dessa  på salongen.

Bilderna är lånade från Pinterest

share