Grattis till platsen i Intercoiffure

Stort grattis säger vi till salongens båda ägare Johanna Nordblom och Johanna Larsson som värvades in i den världsomspännande organisationen Intercoiffure. Studio Denique blir den första salongen i Göteborg.

Gruppbild

– Wow vilken helg, så nervöst och omtumlande med så enormt mycket kärlek! , så säger Johanna Nordblom när hon landar hemma efter helgens invärvning i den världsomspännande frisörorganisation Intercoiffure,  ett varumärke för internationell kvalitet. Intercoiffure Mondial står internationellt för kvalitet och är den första internationella organisationen med högt värderade och kvalificerade frisörer. Invalda frisörer i organisationen är modeinriktade och brinner för att sprida och dela sin kunskap världen över. Intercoiffure har över 3 000 salonger i 55 länder, du kan hitta dem i städer som Paris, New York, Tokyo, Berlin, London, Rom och nu även på Burgårdsgatan.
Johanna håller en presentation
– Det mest nervösa momentet under helgen var den presentation man skulle hålla om sig själv. Att stå inför publik och prata om sig själv, det är verkligen utanför min Comfortzon, säger Johanna Larsson som framförde sin känslomässiga presentation framför åhörare där knappt ett öga var torrt. Kollegan Johanna blev väldigt rörd och även stolt att man vågar visa att man är sårbar och att man inte är mer än människa.
Förbereder modellen på hotellrummet
Noggrannhet och fullt fokus på hotellrummet innan visningen. Johanna Nordblom fixar till det sista med att få undan småhåren med hjälp av en tandborste.
– Det är verkligen något jag kan rekommendera, bli hur bra som helst.
Förbereder modellen på hotellrummet
Förbereder modellen på hotellrummet
Modellerna Modellerna Modellerna
Vi vill tacka våra faddrar Lotta Dahlgren och Ulla-britt Hedin för att ni har varit ett fantastiskt stöd och trott på oss vi är så enormt tacksamma! Detta är en chans och möjlighet man bara får en gång i livet och den skall vi förvalta väl.
– Det kommer ta några dagar att smälta och förstå vad vi varit med om, avslutar tjejerna medan de tittar på varandra och ler. Om en månad firar salongen 1 år, det har varit ett händelserikt år minst sagt.
share