Välkommen till Studio Denique – din frisörsalong i Göteborg.

Som erfarna frisörer tror vi på personliga helhetsupplevelser och skräddarsydda behandlingar. Hos oss är du i trygga händer och vi lyssnar alltid på dina önskemål för att ge dig den stil du vill ha. Vi erbjuder också gedigna konsultationer för att säkerställa att du blir nöjd med varje behandling. Besök oss för en avslappnande och exklusiv upplevelse där vi tar hand om dig från början till slut. Boka din tid idag för en professionell hårvård, styling eller makeover hos en erfaren frisör i Göteborg.

Frisör - Studio Denique

Frisör - Studio Denique

SOM FRISÖR ÄR KUNDEN I FOKUS

På Studio Denique är vårt största fokus alltid på dig som kund. Vi arbetar tillsammans som ett starkt team för att ge dig den bästa möjliga hårupplevelsen. Oavsett din personlighet eller önskad stil så är du alltid välkommen till oss.

Vi grundades år 2019 av två erfarna frisörer, Johanna Nordblom och Johanna Larsson, som tidigare har arbetat med tävlingar, shower och fotograferingar. Tillsammans strävar vi efter att ta nästa stora kliv i våra karriärer, och vår kreativitet flödar fritt i vår underbara salong. Besök oss för en professionell hårvård, styling eller makeover och upplev vår personliga och vänliga service.

Våra professionella frisörer har också tillgång till de senaste teknikerna och produkterna, vilket kan göra stor skillnad för resultatet. Med rätt verktyg och kunskap kan en erfaren frisör göra underverk för ditt hår och ge dig den look du vill ha.

Vi tar alltid fram det allra bästa ur ditt hår är också ett sätt att unna sig själv en avkopplande och lyxig upplevelse. Hos en professionell frisörsalong kan du koppla av och lita på att du får den bästa tänkbara hårvården.

TEAM STUDIO DENIQUE

Johanna L
Johanna L
Top stylist frisör & makeup artist
Johanna N
Johanna N
Top stylist frisör
Elisa W
Elisa W
Stylist frisör
Iris
Iris
Hjälpreda

Studio Denique Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *